om fondlistan

Om oss

Fondlistan startade 2021 för att skapa en bättre plats för alla med intresse för fonder och privatekonomi. Vi har sedan tidigare erfarenhet av att driva sidor inom ekonomi med flera tusen besökare i månaden.

Genom att jämföra olika fonder och skapa en bra översikt över fondmarknaden vill vi göra det lättare att förstå och bli bättre på allt som hör fondsparande till, oavsett om det är indexfonder eller om man vill börja med fonder. Vi minns själva när vi började investera och spara för 15 år sedan hur svårt många av den ekonomiska besluten man behövde fatta var.

Tack för att du besöker oss,
Skribenterna på fondlistan.se

Företagsinformation

Sidan ägs och drivs av Makten AB som äger ett flertal hemsidor inom ekonomi och andra ämnen. Vårt huvudkontor återfinns i Göteborg. Här är ytterligare information om du vill veta mer:

Makten AB
Organisationsnummer: 559045-6728
Bolagsform: Aktiebolag

Adress:
Östra Skansgatan
413 21
Göteborg, Sverige

Kontakt

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för frågor eller samarbeten så kan du göra det via vårt kontaktformulär.

Vi som skriver på fondslistan.se

Magnus Nilsson,

Ekonomi och aktieintresserad sedan 20 års åldern. Civilingenjör med examen från Chalmers Tekniska Högskola. Försöker hålla mig uppdaterad med det senaste som händer i samhället och skriva för att samla mina tankar. Linkedin

Vi är listade på ett antal sidor för ekonomibloggar:

ekonomibloggar.nu
Bloggar om ekonomi, pengar, aktier och fonder